Ви ја преставуваме средната патека за престојниот АЗОТ 2021 мтб Предизвик која е во должина од 33.74km, и елевација од 931м.

Патеката е снимана на последната контрола на екипата на #ВелесБајкинг, во јуни оваа година. Иако сме во план да внесеме нови содржини, засега нека остане оваа верзија.

leave a comment