Позитивен одговор за организирање настан на отворено од Комисијата за заразни болести

Како секоја одговорна Организација, со почнувањето на светската пандемија КОВИД-19 редовно поднесуваме БАРАЊЕ за одобрување за организација на рекреативен велосипедски настан на отворено.

Ова е одговорот ( позитивен) со кој и официјално можеме да го организираме настанот.

leave a comment