на 13 мај ја посетивме Богомила и регионот, и испробавме некои мини патеки кои најверојатно ке се најдат на овогодишниот 7-ми outdoor festival. Во текот на следните 30-на дена дополнителни ке направиме уште неколклу извидници и што е најважно – спремаме интересни изненадувања за една нова екстра голема патека која ке биде со ограничена бројка на учесници, а секако ке има и плус нови секвенци за сите останати.

Вие само треба да се спремате физички и психички..

leave a comment