Нашите пријатели од #BikeTourist го објвија првиот дел од серијалот посветен на овогодинешниот настан #АЗОТ2021мтбПредизвик, кој се однесува на првиот ден на настанот и интервјуа содел од посетителите во кампот во Богомила.

Уживајте во видеото, нема што друго да се каже…

https://www.facebook.com/watch/?v=234477185238402

leave a comment