И во 2021 година, седум години по ред една од најголемите компании во Македонија и на Балканот @Алкалоид од Скопје е голем поддржувач на #АЗОТ2021мтбПредизвик .И оваа година производите на Алкалоид ке бидат на менито на сите учесници.

За сите велосипедисти кои е имаат проблеми со грчеви на мускулите, тука се производите на Алкалоид во форма на #магнезиум400+

А за добар одмор и уживање, пробајте ги чаевите од GOOD NATURE

leave a comment