Промотивно видео АЗОТ 2023 мтб Предизвик

Ви го прикажуваме промотивното видео кое е собрано од изминатите години видео материјал.. Се надеваме дека ви го доловуваме она што ќе следи во последниот викенд од мај во Богомила, во кампот на настанот и низ патеките по регионот на АЗОТ…

Уживајте

 

leave a comment