Ви го преставваме сегментот кој оваа година го промовираме само за најиздржливите велосипедисти кои ќе учествуваат на овогодишниот фестивал #АЗОТ2021мтбПредизвик.

Велосипедскиот уплтра бонус е долг 3,8км со елевација од 320м ( од 1370мнв до 1690мнв) во угорнина и 3,3км од „downhill“ каде има одредениделници со опасни и непрегледни singl trail патеки. Се препорачува само за искусни велосипедисти кои знаат да уживаат во ској момент на точак.

Линк за сегментот ( со вклучен дел од Папрадиште до скршнувањето кон куртовица) https://www.strava.com/activities/5927369226

GPX file доколку сакате да ја имате на своите мобилни телефони, пишете на евентот на Facebook ке ви ја доставиме

leave a comment