Фотографии АЗОТ мтб Предизвик 2017

На третиот “АЗОТ 2017 МТБ предизвик” учество земаа преку 270 велосипедисти од цела Македонија, имавме гости од Украина, Литванија и Бугарија. Покрај тоа, за прв пат организиравме и планинарење на кое учествуваа некаде 50-на планинари.

leave a comment