Четвртиот велосипедски настан се одржа во 25-27 мај .

На овој настан учество земаа 300-350 учесници велосипедисти од цела Македонија, имавме гости од Украина, Литванија и Бугарија.

Планинарската патека беше предвидена до с.Црешнево и неговата прекрасна околина, а на неа учествуваа 20-на планинари

leave a comment