9TH OUTDOOR FESTIVAL #АЗОТ2023МТБПРЕДИЗВИК ЗАКАЖАН ЗА ПОСЛЕДНИОТ ВИКЕНД ОД МАЈ 2023 ГОДИНА

9-то издание на најголемиот outdoor фестивал во Македонија оваа година во стандардниот термин – последниот викенд од мај или поточно на 27-28.05.2023 година.

Сите припреми се завршени, сите подготовки спремни…… целосната агенда е комплетна со сите дводневни настани…

Како и минатите години, и оваа фестивалот започнува со локална тура до манастирот во Согле, а во меѓувреме во кампот ќе има обука за повреди при пад од возење велосипед, организиран од Црвен Крст на Македонија, за да на крај биде спектакуларниот рок концерт. Оваа година на сцена ги имаме најдобриот garage band во Македонија, култниот BackDoor Band од Охрид

Неделата е предвидена за главнигте активности, возење на двет тури и планинарењето, како и семејните light тури. За крај предвидена е богата лотарија за сите учесници проследена со интересен музички сет со DJ …..

leave a comment