Author page: Zoran Janevski

Промотивно видео АЗОТ 2023 мтб Предизвик

Ви го прикажуваме промотивното видео кое е собрано од изминатите години видео материјал.. Се надеваме дека ви го доловуваме она што ќе следи во последниот викенд од мај во Богомила, во кампот на настанот и низ патеките по регионот на АЗОТ… Уживајте  

More

9TH OUTDOOR FESTIVAL АЗОТ 2023 МТБ ПРЕДИЗВИК ЗАКАЖАН ЗА ПОСЛЕДНИОТ ВИКЕНД ОД МАЈ 2023 ГОДИНА

Неделата е предвидена за главните активности, возење на двет тури и планинарењето, како и семејните light тури. За крај предвидена е богата лотарија за сите учесници проследена со интересен музички сет со DJ …..

More

9TH OUTDOOR FESTIVAL #АЗОТ2023МТБПРЕДИЗВИК ЗАКАЖАН ЗА ПОСЛЕДНИОТ ВИКЕНД ОД МАЈ 2023 ГОДИНА

9-то издание на најголемиот outdoor фестивал во Македонија оваа година во стандардниот термин – последниот викенд од мај или поточно на 27-28.05.2023 година. Сите припреми се завршени, сите подготовки спремни…… целосната агенда е комплетна со сите дводневни настани… Како и минатите години, и оваа фестивалот започнува со локална тура до манастирот во Согле, а во меѓувреме во кампот ќе има…

More