Фотографии АЗОТ мтб Предизвик 2019

Петтиот по ред феситвал на отворено во Богомила се одржа на 25-26 мај 2019 година. Како и секоја година последниот викенд од месец мај беше резервиран за возење низ еден од најубавите предели во Македонија.

За убави мемории потребни се фотографии, па….

leave a comment