Новости од останатите настани

Календар на Велосипедски настани за 2021 година

Години наназад на почеток на секоја сезона се формира т.н.р. „Календар на велосипадски настани“ кој може да се пополни и уреди со било кој настан и тој да прерасне во Календар на сите настани на отворено во Македонија. Сите организатори на настани пријавуваат свој настан и по тие информации се пополнува овој календар. За повеќе детали, погледнете на https://www.facebook.com/groups/610928045673462

More

Неколку работи кои се неопходни за потполно уживање и одмор на велосипед

Кога поставувате сами на себе  прашања пред да се  решите да тргнете на туринг со велосипед,прво нешто што мора се  направи е пакувањето.Кои се  работите кои ќе  ви овозможат да уживате на  велосипедското уживање се  многуте прашања кои поголемиот  дел од авантуристите на две тркала си ги поставуваат. Ние  ке  се  обидеме  да  ви помогнеме  со поголем број на предлози.…

More