Најнови информации

Видео приказна за средната патека на АЗОТ 2021 мтб Предизвик

Ви ја преставуваме средната патека за престојниот АЗОТ 2021 мтб Предизвик која е во должина од 33.74km, и елевација од 931м. Патеката е снимана на последната контрола на екипата на #ВелесБајкинг, во јуни оваа година. Иако сме во план да внесеме нови содржини, засега нека остане оваа верзија.

More

Прва контролна тура низ патеките на АЗОТ 2021 мтб Предизвик

на 13 мај ја посетивме Богомила и регионот, и испробавме некои мини патеки кои најверојатно ке се најдат на овогодишниот 7-ми outdoor festival. Во текот на следните 30-на дена дополнителни ке направиме уште неколклу извидници и што е најважно – спремаме интересни изненадувања за една нова екстра голема патека која ке биде со ограничена бројка на учесници, а секако ке…

More