Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ВелоЧе низ Порече #5

јуни 3 @ 10:00 - јуни 4 @ 17:00

по 5ти пат ВелоЧе организира дводневен Outdoor настан во срцето на Поречието ..Две Велосипедски тури
Epic & Green. Планинарска тура .Рок концерт на стадионот во Самоков во соработка со” Outdoor Adrenaline Festival Samokov Extreme”…Камп простор пред ресторанот Чифлик и на стадионот во Самоков .многу забава и дружење..се гледаме на 3 и 4 Јуни