Loading Events

« All Events

Крушево низ корија – осма епизода, на прва мајка

август 20 @ 10:00 - август 21 @ 18:00

Драги наши,
со голем мерак ја закажуваме осмата епизода на Крушево низ корија.
За детали…има време 🙂

Details

Start:
август 20 @ 10:00
End:
август 21 @ 18:00
View Event Website

Organizer

Крушево низ корија
Email:
krusevonizkorija2019@gmail.com
View Organizer Website