Loading Events

« All Events

МТБ МАВРОВО 2023

јуни 11 @ 09:30 - 17:00

*Недела 11.06.2023 Велосипедска МТВ тура.
*Турата е со должина од 45км и искачување од 820метри.
*Задолжително носење на кацига, технички исправен велосипед, резервна гума.
*Секој учесник вози на своја одговорност и сам е одговорен за несаканите последици.
*Збирно место: Споменикот во с.Леуново. (09:00-09:30)часот.
*Старт: 09:30 часот.