Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Церска тура

април 30 @ 10:00 - 17:00

Тура со посета на вечниот дом на Војводата Христо Узунов.
130км. со 1700м. искачување.
ПП-Крушево-Долно Дивјаци-Пуста река-Цер-Железнец-Демир Хисар-Бучин-ПП
Старт: 09 ч. Парк пред Суд
Датум: 30. Април 2023
⚠️ Потребна е добра психофизичка подготвеност и исправен МТБ (од Пуста река до Цер е земјен пат) резервна гума и заштитна кацига.

Organizer

Здружение на љубители на Ридско-планински активности,Рокенрол и добра чашка
View Organizer Website