Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

OUTDOOR FESTIVAL “САКАМ ПРОМАЈА” 2023 Демир Капија

мај 21 @ 09:00 - 17:00

Спортскиот клуб “Клисура” од Демир Капија ви го најавува новото продолжение на фестивалот за спортови во природа OUTDOOR festival “САКАМ ПРОМАЈА” 2023.
Oваа година повторно во третиот викенд во месец Мај славиме 10 години од првиот фестивал и формирање на клубот па затоа упатуваме отворена покана за соработка и учество до сите спортски федерации, клубови на планинари, велосипедисти, качувачи, параглајдеристи, извидници, спелеолози, еко-активисти и сите љубители на кампинг и почитувачи на природата и добра дружба.
Повеќе инфо наскоро …
Sports club “Klisura” from Demir Kapija announces the next festival for outdoor sports OUTDOOR festival “Sakam Promaja” 2023.
This year аgain on the third weekend of May we celebrate 10 years since the first festival and the Sport club registration. With this announcement we invite all sports federations, clubs and our friends, mountaineers, cyclists, climbers, paragliders, scouts, speleologists, eco-activists and all camping and nature lovers for cooperation and participation.

Details

Date:
мај 21
Time:
09:00 - 17:00
Website:
t.ly/5MUXy

Organizer

Sport Club Klisura