X-ти Планински Велосипедски Маратон „Плачковица 2021“

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

X-ти Планински Велосипедски Маратон „Плачковица 2021“

24/07/2021 @ 09:00 - 17:00

$11
Планински велосипедски маратон “Плачковица 2021”
Подигнување на стартни бројчиња до 9ч, старт ТОЧНО 9:30
(на претпоследната контролна точка ќе има временска рампа, односно тие што ќе заостануваат многу ќе бидат вратени…благодариме на разбирањето)
Пријавувањето и уплата за X-то издание на “Планински велосипедски маратон Плачковица 2021” ќе започне од 07.07.2021 и се отворени до …07.2021 година.
Мал маратон: 37+-км – 600 денари
Голем маратон: 77+-км 800 денари
Пријавувањето е задолжително на e-mail: contact.stojan@gmail.com,потоа ќе добиете информација за уплата, за пријавени се сметаат сите што ќе уплатат котизација до 22.07.2021.
Учество на малолетни лица само со потпишана изјава од родител-старател.
Задолжително носење на заштитна кацига, и технички исправен велосипед.
Лице за контакт и дополнителни информации : Стојан 078 315 213
СЕКОЈ УЧЕСНИК ВОЗИ НА СОПСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ И ОДГОВАРА ЗА НЕГОВИТЕ ПОСТАПКИ

Details

Date:
24/07/2021
Time:
09:00 - 17:00
Cost:
$11
Website:
https://www.facebook.com/events/514977966369271/?ref=newsfeed