Upcoming Events

OUTDOOR FESTIVAL “САКАМ ПРОМАЈА” 2022 Демир Капија

Спортскиот клуб "Клисура" од Демир Капија ви го најавува седмото продолжение на фестивалот за спортови во природа OUTDOOR festival “САКАМ ПРОМАЈА” 2022. Со пауза од две години поради пандемијата повторно ги покануваме за соработка и учество сите спортски федерации и клубови на планинари, велосипедисти, качувачи, параглајдеристи, извидници, спелеолози, еко-активисти и сите љубители на кампинг и почитувачи на природата и добра…

8th Outdoor Festival АЗОТ 2022 мтб предизвик

Осма епизода на најголемиот настан на отворено во регионот на АЗОТ и пошироко на територија на Македонија, 8-ма година во организација здружението за планински велосипедизам ВЕЛЕС БАЈКИНГ и нивните пријатели и поддржувачи. Ако во 2015 година сте немале купено точак, 2016 не сте знаеле каде е Богомила, 2017 сте немале друштво, 2018 сте биле на Халкидики, 2019 сте слушнале дека…

14$