Events

Latest Past Events

8th Outdoor Festival АЗОТ 2022 мтб предизвик

Осма епизода на најголемиот настан на отворено во регионот на АЗОТ и пошироко на територија на Македонија, 8-ма година во организација здружението за планински велосипедизам ВЕЛЕС БАЈКИНГ и нивните пријатели и поддржувачи. Ако во 2015 година сте немале купено точак, 2016 не сте знаеле каде е Богомила, 2017 сте немале друштво, 2018 сте биле на Халкидики, 2019 сте слушнале дека…

14$