Првата отворена поддршка за овогодинешнииот outdoor festival АЗОТ 2021 мтб Предизвик е од фирмата ЛОТУС ДООЕЛ од Велес.

Организациониот тим на Велес Бајкинг и фирмата ЛОТУС ДООЕЛ од Велес договорија заемна соработка за оваа 2021 година, со што ЛОТУС ДООЕЛ ќе го спонзорира овој настан со опрема од нивната високо квалитетна понуда на секаков вид на облека за авантуристички спортови ( велосипедизам, плаинарење, алпинизам и др.)

Доколку сакат да ги набавите нивните квалитетни производи, погледнете ја нивната веб страна, одберете си по ваша желба и контактирајте ги. Ќе бидете позитивно изненадени од нивниот квалитет и услуга.

Контакт со Extrem.mk

 Раштански Пат бб, 1400 Велес
 Телефон: +389 43 234 571
 Email: contact@extrem.mk

А нивниот линк до веб страната е: https://extrem.mk/

1 comment

  • Dragan Eftov
    Posted 09/07/2021 12:59

    Maksimalno profesionalni, korektni i spremni zasorabotka. Site nivni proizvodi gi zadovoluvaat potrebite nasprema cenata.
    Visoka ocenka!

leave a comment