Линк за регистрација на АЗОТ 2021 мтб Предизвик

На линкот подолу ќе можете да се регистрирате за учество. Откако ке се регистрирате, потребно е да извршите уплата за котизација на жиро сметка:

Цел на дознака: Уплата за outdoor festival АЗОТ 2021 мтб Предизвик
Назив на примачот: Велес Бајкинг, ул. Благој Ѓорев 127/2-15 Велес
Износ: 500,00 денари*
Број на жиро – сметка: 210069938500179
Банка – депонент: НЛБ Тутунска Банка

  • 500 денари е за промотивен период, за првите 100 учесници или за период од 21 јуни – 15 јули 2021 година. Од 16 јули – 18 август 2021 котизацијата ќе изнесува 600 денари, а по тој период котизации ке се примаат во зависност од бројот на учесниците
  • Ве очекуваме во БОГОМИЛА!!!

АЗОТ 2021 мтб Предизвик, вистински ПРЕДИЗВИК за СИТЕ!!!

линк за регистрација