Tag: #КалендарВелосипедскиНастани2021

Календар на Велосипедски настани за 2021 година

Години наназад на почеток на секоја сезона се формира т.н.р. „Календар на велосипадски настани“ кој може да се пополни и уреди со било кој настан и тој да прерасне во Календар на сите настани на отворено во Македонија. Сите организатори на настани пријавуваат свој настан и по тие информации се пополнува овој календар. За повеќе детали, погледнете на https://www.facebook.com/groups/610928045673462

More