Ненад Ставровски, Велес

– Активен Член на Велес Бајкинг, од 2018 година.

Учествува во организација на сите настани на ВБ од 2018 па наваму, голем пријател на велосипедизмот и природата. Обожава да растури и склопи точак, и секако најголемиот бајкер меѓу раперите и најголемиот рапер меѓу бајкерите…

leave a comment