MountBike

Петре Георгиевски е активен член од  2020 година, учесник на неколку настани за едно со ВБ, во јули 2020 година беше член на искачувањето на Солунска глава 2540мнв со точак. Петре е по професија адвокат

Александар Попов, Велес – Активен член на Велес Бајкинг од јануари 2017 година, член на Надзорен Одбор за 2021-2022 година. Во ВБ познат како „Рокерот“, зошто и како, никој не знае 🙂

Драги Ефтов, Велес – АктивенЧлен на ВБ, активен член од 2020 година.  

Зоран Јаневски

Претседател на Велес Бајкинг

Зоран Јаневски, Велес – Претседател на Велес Бајкинг, активен член од  20.10.2014 година, активен велосипедист, учесник на сите организирани настани во организација на ВБ.